5º Prueba challenge del Circuito Svatour 2019 en Mataró

By | Uncategorized | No Comments

Este fin de semana 15/16 de junio se disputa la 5º prueba puntuable en Mataró que tiene una característica especial, es Challenge, animada por nuestro gran Chema; qué quiere decir? que las puntuaciones de las parejas se multiplicarán por 1,5; eso evidentemente va a tener mucha influencia en el ránking actual donde van a empezar a marcarse diferencias. En este enlace podréis ver cómo va el ránking y las pruebas disputadas por la pareja; no olvidemos que para poder acceder a ganar el circuito y a poder jugar el Grand Slam (31/1 de septiembre en Mataró) que disputarán las 8 mejores parejas de cada categoría, se tienen que haber jugado 4 pruebas. Los que no se clasifiquen entre esas 8 mejores parejas, podrán jugar ese fin de semana, pero un torneo normal:

Ranking SVAT 2019 Parejas

Para comer, tenemos la colaboración del chiringuito Salicornia (www.salicornia.cat), donde nos dejarán un menú especial para los jugadores en horario de 12 a 14h:

  • Bocadillo vegetal+bebida 7€
  • Bocadillo jamón, queso y tomate+bebida 7€
  • Ensalada de pasta+bebida 8€

Durante todo el día, también habrá precios especiales para los jugadores en bebidas:

  • Cervezas: 2€
  • Mojitos: 5€
  • Caipirnha i Caipiroska: 5€

Os esperamos este fin de semana!!!

4º Prova del Circuit Svatour 2019 a Vilanova i la Geltrú l’1-2 de juny

By | Uncategorized | No Comments

El cap de setmana de l’1 i 2 de juny ens espera un apassionant torneig a Vilanova amb novetats. Per fer el torneig hem tingut la col.laboració del club Vòlei Vilanova i de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. A part dels nostres col.laboradors fixes com són Ecooltra, Tupinamba, Belmonte Assessors, Copaya BV900, Score i Blue Planet, tindrem per aquesta prova a Fisiosarria que estarà dissabte i diumenge i a Kinesiologia Barcelona que estarà diumenge.

El xiringuito Zero de Vilanova farà un menú per jugadors variat:

– Burguer + beguda: 8,5€
– Entrepà (lloc, panceta, salsitxa) + beguda: 7,5€
– Frankfurt + beguda: 6,5€

A part, hi haurà paks per 2 persones de mojitos, packs de cerveses i amanida per qui no vulgui entrepà.

Com a novetat destacada, tindrem sopar i festa al xiringuito Zero amb un dj i un menú especial pels jugadors que es vulguin quedar.

Pel que fa a la competició, així va el Circuit en les diferents categories:

Pro Masculí: Aguilà-Ten amb 512 punts lideren la categoria seguits de Gimeno-Tovar amb 384 punts i de Bjorn-Wolff amb 336 punts.
Amateur Masculí: Sanchez-Bueno lideren la categoria amb 308 seguits de Gulsen-Major amb 256 empatats amb Beneitez-Vincent amb 256; molt a prop d’ells Mas-Gallego en 4º posició amb 252 punts.

Pro Femení: Aparicio-Tachó amb 384 punts lideren la categoria, seguides de Seguí-Bolillo amb 336 i Cajellon Philippis amb 300 punts.
Amateur Femení: Alonso-Xiberta lideren amb autoritat amb 456 punts, seguides de Nicaude-Molina amb 256 punts i de Illa-Borràs i Nadal-Noguera amb 224 punts.

Pro Mixte: Aparicio-Llasera són líders amb 640 punts, seguit a prop per Lobo-Zerillo amb 560 i de Bolillo-Vaquero amb 456 punts.
Amateur Mixte: Olivan-Redondo lideren la categoria amb 528 punts, seguits de molt a prop per Major-Carbonell amb 480 punts i en 3º posició Garcia-Willis amb 360 punts.

Podeu consultar el rk complert per categories al nostre web http://www.svatour.com/ranking-svat-2019-parejas/

Fisiosarria, nou col·laborador

By | Uncategorized | No Comments

Fisiosarria estarà present en 4 proves del Circuit Svatour 2019 a les platges de Canet (18-19 de maig), a la de Vilanova (1-2 de juny) a la de Mataró (15-16 de juny) i Premià de Mar (20-21 de juliol); està pendent de confirmar 1 proves més. Hi haurà dues tarifes:

– Tractament de 20 minuts: 10€
– Tractament de 40 minuts: 20€

Fisiosarria és un centre de Fisioteràpia i Osteopatia que es centra en millorar la salud dels pacients personalitzant els tractaments segons les necessitats de cada persona amb objectius que van des de portar un estil de vida saludable fins a una optimització del rendiment esportiu; podeu trobar més informació al seu web: fisiosarria